به گزارش خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین قریشی، در دومین اجلاسیه اساتید، مدیران و معاونان حوزه علمیه آذربایجان غربی که با حضور مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه در محل مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد، اهتمام و سرمایه گذاری برای جذب و تربیت طلبه در حوزه های علمیه را از نعمات و برکات الهی برای جامعه اسلامی عنوان کرد و افزود: عمل به سه کار پسندیده موجب مغفرت و بخشودگی انسان در آخرت می شود که یکی از این اعمال کمک به مستمندان و پرداخت صدقه از مال خویش است که ثواب و پاداش آن در آخرت به انسان واصل می شود.
امام جمعه ارومیه ادامه داد: یکی دیگر از اعمال پسندیده برجای گذاشتن علمی است که مردم از آن منتفع شوند و سومین عمل تربیت اولاد صالح است که می توان یکی از مصادیق تام آن را تلاش مسئولان و نیز ایجاد حوزه های علمیه عنوان کرد.
به گفته رییس شورای حوزه علمیه آذربایجان غربی،: تلاش برای ارتقا سطح کمی و کیفی حوزه های علمیه مناسب ترین بستر برای تعالی و رفع آسیب های اجتماعی است.
*فعالیت 109 کادر علمی در حوزه استان
حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد قهرمانی، مدیر حوزه علمیه آذربایجان غربی نیز در ادامه این جلسه با ارائه آماری در رابطه با افزایش فعالیت های عمرانی در سطح استان افزود: طرح های عمرانی در زمینه ساخت استادسراها در حال اجرا است که در صورت اتمام پروژه ها تعداد کلی استادسرا در استان به تعداد 70 واحد خواهد رسید که این از نقاط قوت در توسعه حوزه های علمیه است.
وی افزود: ساخت برخی مدارس علمیه در شهرستانها به دلیل کمبود بودجه نیمه کاره است که در صورت تامین اعتبار و تکمیل آنها موجب افزایش ظرفیت پذیرش 2 تا 3 برابر در استان خواهیم بود.
این استاد حوزه، با اشاره به تعداد اساتید در حوزه علمیه استان اذعان داشت: قبل از تشکیل مدیریت استانی 35 استاد فعالیت داشتند که امروز شاهد فعالیت و تدریس 109 کادر علمی در مدارس استان هستیم.